Lista spalatorii auto din Rasnov – adrese si program

spalatorie auto rasnov
mai27

Lista spalatorii auto din Rasnov – adrese si program

Blog 0 comments

Alaturi de obiectivele turistice din Rasnov, in acest oras turistii au la dispozitie si spalatorii auto in care sa isi intretina masinile si sa le mentina curate. Relieful de deal si chiar de munte, alaturi de climatul schimbator specific zonelor inalte, face ca in aceasta zona ploile inopinante sa fie mai dese decat in alte parti, iar pentru anumite trasee conducatorii auto trebuie sa fie pregatiti sa se intalneasca si cu noroi sau pietris.

Spalatoriile auto din Rasnov sunt mereu gata sa redea aspectul perfect al masinii dupa o calatorie distractiva prin imprejurimi. Astfel, inainte ca intreaga familie sau intregul grup de prieteni sa se intoarca acasa, pot face o oprire la spalatorie pentru curatarea interioara si exterioara a vehiculului.

Spalatoriile auto prefesionale din zona ofera atat spalare exterioara cat si o gama variata de servicii de curatare interioara asa cum sunt aspiratul scunelor si al mochetelor, curatarea mochetelor, stergerea prafului, curatarea gemurilor si intretinerea bordului. Pentru persoanele care vor sa se ocupe personal de curatarea proropriului vehicul, exista si spalatorii self wash cu jeton.

Stiind ca masina poate fi curatata oricand inainte de intoarcerea acasa, turistii care ajung in Rasnov nu isi mai fac griji cu privire la vreme, la frunzele care cad toamna din copaci pe masini, si se bucura doar ce o calatorie de neuitat si de obiectivele turistice din zona.

Lista spalatorii auto Rasnov – adrese si program

Denumire Adresa Program
La Laura Sos. Branului Nr. 18 L-V: 8.30-17;
S: 8.30-15
OMV self wash DN 73 Km. 120-200 Non-Stop