Lista supermarketuri din Rasnov – adrese si program

supermarketuri rasnov
mai27

Lista supermarketuri din Rasnov – adrese si program

Blog 0 comments

Datorita numarului mare de turisti care vin periodic in Rasnov si care aleg sa se intoarca in fiecare an, atat romani cat si straini, acest oras a cunoscut o evolutie considerabila in ultimii ani si numarul de supermarketuri din Rasnov a crescut considerabil. Turistii au acum acces la cele mai cunoscute nume de supermarketuri din tara, unele dintre ele fiind prezente si in alte state europene, astfel incat sa poata beneficia de o diversitate de produse care sa poata satisface chiar si cele mai exigente preferinte.

Chiar daca orasul abunda de restaurante si fast fooduri, supermarketul este locul ideal pentru a cumpara fructe sau mici gustari pentru drumetii, atat de necesare in plimbarile pe dealurile din jur. Un drum pana la cetate poate fi obositor in special pentru copii, care vor simti nevoia sa faca o pauza in care sa se odihneasca si in care sa se energizeze cu o mica gustare.

De asemenea, pentru ca peisajul este absolut superb si natura inconjuratoare poate fi ispititoare, un picnic in padure sau intr-un luminis izolat si chiar la masutele special amenajate in diverse locuri se va dovedi cea mai buna metoda de relaxare si de socializare, insa pentru asta sunt necesare unele alimente si bauturi care pot fi procurate doar de la supermarketuri, loc in care vor fi gasite si pahare de unica folosinta, servetele sau alte obiecte necesare, cum ar fi linguritele, cutitele, furculitele si farfuriile din plastic.

Rasnov este un oras care ofera totul, inclusiv o gama variata de magazine si supermarketuri.

Supermarketuri din Rasnov – adrese si program

Denumire Adresa Program
Penny Str. Garii Nr. 10 L-S:  7.30-21;
D: 8-19
Carrefour Calea Brasovului L-D: 8-22