Lista vulcanizari auto din Rasnov – adrese si program

vulcanizare auto rasnov
mai27

Lista vulcanizari auto din Rasnov – adrese si program

Blog 0 comments

Orasul Rasnov este o destinatie turistica in care numeroase persoane vin anual, atat in grup cat si individual, pentru a se bucura de peisaj si de obiectivele turistice ale zonei. Conducatorii auto pot gasi in Rasnov un numar mare de vulcanizari auto, care ofera servicii variate in functie de orice situatie specifica. Vulcanizarile realizeaza reparatii ale anvelopelor care au suferit taieturi, intepaturi sau lovituri, utilizand elemente specifice, care sa ofere siguranta si rezistenta rotilor pentru mult timp.

De asemenea, in vulcanizari pot fi echilibate rotile, indiferent de tipul de janta, cu ajutorul plumbilor cu clema si a celor adezivi. Echilibrarea este efectuata cu utilaje noi si competitive, astfel incat rotile sa fie intr-un echilibru perfect, ceea ce determina o functionare optima  a masinii, uzura corespunzatoare a cauciucurilor si eficacitatea in momentul franarii, alaturi de confort in timpul deplasarii.

Angajatii din vulcanizari au o vasta experienta in ceea ce priveste indreptarea jantelor si pentru o eficienta maxima acestea sunt indepartate prin tehnici specifice, imbinand operatiunile la rece cu cele la cald. Jantele fisurate sau sparte trebuie sa fie indreptate si ulterior sudate, iar vulcanizarile dispun atat de utilajele necesare, cat si de experienta.

Pentru persoanele care nu vor sa isi asume riscuri, vulcanizarile pot schimba complet jantele si anvelopele, astfel incat calatoriile sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Daca in timpul unei vizite la Rasnov autoturismul are o problema la nivelul rotilor, posesorul sau sau conducatorul auto va gasi rapid o solutie datorita numarului mare de vulcanizari raportat la dimensiunea orasului si la numarul de locuitori de aici.

Lista vulcanizari auto Rasnov – adrese si program

Denumire Adresa Program
Vulcanizare auto 1 Str. Misu Pop Nr. 2 L-V: 8-17
S: 8-15
Vulcanizare auto 2 Str. Trandafirilor Nr. 9 L-V: 9-17
Vulcanizare auto 3 Str. Caraiman Nr. 60B L-V: 8.30-17
S: 9-15